Het verhaal van Liz

Over ons

Benieuwd naar ons motto, onze teamleden en het ontstaan van onze winkel? We delen graag het verhaal van Liz Mode!

De winkel

We nemen je mee naar april 2007. Na gewerkt te hebben in verschillende damesmodezaken en het runnen van Overdiep Herenmode samen met haar broer, vond Lisette het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een pand in Heerenveen op de Dracht, bood de ruimte om een eigen damesmodezaak op te zetten. Het resultaat? Een mooie, overzichtelijke winkel met luxe damesmode.

Inmiddels hebben al veel dames de 'Liz stijl' ontdekt en omarmd. Ons motto is om eerlijke mode te bieden in een verzorgde en sfeervolle omgeving waar de klant altijd centraal staat. Gastvrijheid is hier een vanzelfsprekendheid.

Eerlijke mode in een sfeervolle en gastvrije omgeving

Even voorstellen

Het team

Lisette Overdiep

Lisette Overdiep

Na jaren werken bij andere dameszaken en het runnen van herenmodezaak Overdiep met haar broer, ontstond eind 2006, aan de rand van het zwembad in Portugal, het 'Liz plan'. Toen Lisette van haar broer hoorde dat het pand aan de Dracht 114 te koop stond, ging haar ondernemershart sneller kloppen. Na een flinke verbouwing en de aanschaf van de allereerste collectie, was Liz Mode een feit. Vanaf dit moment is de de winkel Lisette haar grootste passie.

En waar kan je haar vinden als ze niet in de winkel staat? Nou, het liefst op Ameland... of iets zuidelijker, ergens in het zonnige Spanje. Maar ook met een goede wandeling of een gezellig etentje in ons eigen kikkerlandje kan je haar blij maken.

Niet alleen voor goed kledingadvies kun je bij haar terecht. Ze is ook altijd oprecht geïnteresseerd in de mens. En dat draagt bij aan het gevoel dat je krijgt wanneer je de winkel binnenstapt.

Leonie Schaper

Leonie Schaper

Leonie is altijd onze redder in nood! Bij ziekte, vakantie of extra drukte mogen we deze vlugge dame altijd bellen.

 

Naast wandelen, sporten en genieten op het terras, heeft Leonie veel interesse in mode. Ze heeft jarenlang in mooie dameszaken gewerkt en, samen met een compagnon, een damesmodezaak in Heerenveen gerund. Al die ervaring en haar persoonlijkheid maken dat Leonie een waardevolle toevoeging is aan ons team.

Maandag: 13:00 tot 18:00. Dinsdag en Woensdag 09:00 tot 18:00. Donderdag: 09:00 tot 21:00. Vrijdag: 09:00 tot 18:00. Zaterdag: 09:00 tot 17:00. Zondag: gesloten.

0513 - 683190
info@liz-mode.nl
Dracht 114, Heerenveen

Wij zijn doordeweeks van 9:00 tot 17:00 bereikbaar. Op donderdag en zaterdag zijn wij bereikbaar tot 21:00

┬ę Liz mode 2024 Alle rechten voorbehouden
crosschevron-down