Liz kreeg...

Een Facelift! 

Alweer 16 jaar is onze winkel gevestigd in het pand aan de Dracht in Heerenveen. Jullie kennen ons inmiddels als dé plek om te shoppen voor de nieuwste trends en stijlen op het gebied van sportief klassieke damesmode.

Deze maand deden wij iets spannends.. Liz Mode kreeg namelijk een ‘facelift’! We sloten de deuren van 28 augustus tot en met 3 september voor een metamorfose van onze winkel.

Onze deuren zijn nu dus weer open met een nieuwe look en collectie. Ontdek de perfecte outfit om in te stralen! En er is meer: doe mee aan onze actie voor een kans op een luxe arrangement bij schoonheidssalon Skin in Balance. Laat hiervoor je naam en telefoonnummer achter bij onze kassa bij je volgende aankoop. Winnaars worden na de loting gebeld en uitgenodigd om hun prijs in de winkel op te halen. Mis deze kans om te ontspannen en te stralen dus niet!

Graag tot ziens,
Lisette, Attie en Leonie

We heten je van harte welkom!

Even voorstellen

Lisette Overdiep

Lisette Overdiep

Na jaren werken bij andere dameszaken en het runnen van herenmodezaak Overdiep met haar broer, ontstond eind 2006, aan de rand van het zwembad in Portugal, het 'Liz plan'. Toen Lisette van haar broer hoorde dat het pand aan de Dracht 114 te koop stond, ging haar ondernemershart sneller kloppen. Na een flinke verbouwing en de aanschaf van de allereerste collectie, was Liz Mode een feit. Vanaf dit moment is de de winkel Lisette haar grootste passie.

 

En waar kan je haar vinden als ze niet in de winkel staat? Nou, het liefst op Ameland... of iets zuidelijker, ergens in het zonnige Spanje. Maar ook met een goede wandeling of een gezellig etentje in ons eigen kikkerlandje kan je haar blij maken.

 

Niet alleen voor goed kledingadvies kun je bij haar terecht. Ze is ook altijd oprecht geïnteresseerd in de mens. En dat draagt bij aan het gevoel dat je krijgt wanneer je de winkel binnenstapt.

Attie Vellinga

Attie Vellinga

Je werk als hobby zien: wie wil dat nou niet? Al vanaf de allereerste dag is Attie onze spreekwoordelijke rots in de branding.  Voor een eerlijk advies over modellen en combinaties, én voor kleurenanalyses ben je bij deze dame absoluut aan het juiste adres.

 

Naast haar passie voor mode, kunnen ook kunst en interieur in het rijtje van interesses. Niet alleen op het werk, maar ook thuis is deze creatieveling graag bezig met decoreren en styling.

Leonie Schaper

Leonie Schaper

Leonie is altijd onze redder in nood! Bij ziekte, vakantie of extra drukte mogen we deze vlugge dame altijd bellen.

 

Naast wandelen, sporten en genieten op het terras, heeft Leonie veel interesse in mode. Ze heeft jarenlang in mooie dameszaken gewerkt en, samen met een compagnon, een damesmodezaak in Heerenveen gerund. Al die ervaring en haar persoonlijkheid maken dat Leonie een waardevolle toevoeging is aan ons team.

Maandag: 13:00 tot 18:00. Dinsdag en Woensdag 09:00 tot 18:00. Donderdag: 09:00 tot 21:00. Vrijdag: 09:00 tot 18:00. Zaterdag: 09:00 tot 17:00. Zondag: gesloten.

0513 - 683190
info@liz-mode.nl
Dracht 114, Heerenveen

Wij zijn doordeweeks van 9:00 tot 17:00 bereikbaar. Op donderdag en zaterdag zijn wij bereikbaar tot 21:00

© Liz mode 2023 Alle rechten voorbehouden
crosschevron-down